Комплексна дія препарату Таміпул®

Природа наділила жінок унікальним даром – здатністю створювати нове життя. Але ця унікальність часто приносить нам біль – особливий жіночий біль.

Менструальний біль турбує дуже багатьох жінок та дівчат. Біль може бути різним:
— хтось відчуває просто дискомфорт і невеличке напруження внизу животика,
— а в когось болить так сильно, що хочеться на стіни дертися.
Сильні болі під час місячних дуже виснажують та зменшують працездатність. Через це ми змушені брати лікарняний, пропускати важливі зустрічі, скасовувати усі плани.
Деякі жінки вважають, що боротися з болем не потрібно, день-два можна і потерпіти. А якщо ми скажемо, що цей особливий період – менструація – в цілому займає близько…

 

10 років твого життя!

Тільки уяви, що можна зробити за цей час, замість того, щоб валятися на дивані в повному ауті! До того ж терпіти біль дуже шкідливо і для фізичного, і для психологічного здоров’я – це вже доведено науково.

Таміпул® – препарат, спеціально розроблений для тебе, щоб допомогти тобі здолати ці особливі неприємні симптоми. Завдяки трьом активним компонентам Таміпул® знімає біль, зменшує набряки та втому.

Давай розберемося, як саме працює Таміпул® і звідки взагалі виникають неприємні симптоми.

БІЛЬ

Біль під час місячних з’являється через постійні скорочення матки, яка намагається таким чином позбутися зайвого епітеліального шару.

Також в цей період в твоєму організмі підвищується рівень особливих речовин – простагландинів, що робить тебе більш чутливою до болю. Надлишок цієї речовини і є причиною нестерпного болю!

Комбінація ібупрофену та парацетамолу у складі Таміпул® блокує появу простагландинів і знижує больові відчуття та запальні процеси.

НАБРЯКИ

Набряки з’являються через гормональні коливання в організмі жінки. Якщо в цей період підвищується рівень гормону естрогену, то рідина в організмі затримується, збільшується вага та утворюються набряки. Частіше за все наливаються і болять груди, але зайва рідина може накопичуватись в усьому тілі і завдавати купу незручностей. Коли набрякають ноги — важко і навіть боляче ходити, коли набрякає обличчя, то псується не тільки зовнішній вигляд, а й настрій на весь день. А коли набряки не дають вдягти улюблені джинси суперскіні, починаєш думати, що це вселенська змова проти тебе!

Кофеїн у складі Таміпул® допомагає виведенню зайвої води та позбавляє набряків.

ВТОМА

Втома під час менструації з’являється тому, що в цей період в твоєму організмі відбуваються зміни: сповільнюється метаболізм, слабне імунітет, а на додаток ще й з’являється виснажуючий біль… Ти стаєш більш розсіяною, відчуваєш занепад сил.

Кофеїн у складі Таміпул® зменшує відчуття втоми та нездужання, тонізує і підвищує активність та працездатність. Ібупрофен та Парацетамол у складі Таміпул® позбавляють болю, що виснажує.

Таким чином, Таміпул® являє собою лікарський препарат, що надає комплексну дію проти неприємних симптомів: біль, набряки, втома.

ЯК ПРИЙМАТИ ТАМІПУЛ®?

Якщо тобі від 12 до 16 років, слід приймати 1 капсулу 1-2 рази на добу з інтервалом не менше 4-х годин.

Максимальна доза – 2 капсули на добу

Якщо тобі від 16 років, слід приймати 1-2 капсули 1-4 рази на добу з інтервалом не менше 4-х годин.

Максимальна доза — 6 капсул на добу.

У більшості випадків легкий біль та дискомфорт під час критичних днів прийнято вважати нормою, і Таміпул допоможе з ним упоратися. Однак якщо ти регулярно відчуваєш нестерпний біль, слід не тільки потурбуватися про знеболювальне, але й пройти обстеження у гінеколога.

ТАМІПУЛ® ПОКАЗАНИЙ ПРИ НАСТУПНИХ СТАНАХ:

Больовий синдром різної інтенсивності:
– дисменорея та менструальні болі;
– головний біль;
– зубний біль
– невралгія, міалгія и артралгія;

Підвищення температури (гарячка при грипі та застудних захворюваннях).

У складі комплексного лікування післяопераційного болю, послаблення симптомів
ревматоїдного артриту та остеоартриту.

ІНСТРУКЦІЯ
warning *https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6466/kofein-coffeinum дата входу 29.05.2019