Таміпул® при місячних

Все найприємніше трапляється несподівано. І неприємне теж, як показує практика.

Ось ти збираєшся до подруги на вечірку, купила шикарну сукню, приготувалася насичено провести цей вечір, але… раптом розумієш, що «ці дні» можуть перекреслити всі твої плани. Ну куди з таким болем їхати, та й настрою вже немає. Навряд чи вийде сповна насолодитися атмосферою з таким дискомфортом.

Дівчата, не все втрачено! Не дати болю жодного шансу змінити ваші плани, насолодитися кожним днем ​​життя допоможе препарат, який створено спеціально для тебе.

 

Таміпул®— препарат, розроблений для того, щоб допомогти подолати неприємні аспекти менструального синдрому.

Завдяки трьом активним компонентам Таміпул® знімає біль, зменшує набряки та втому.

  1. Біль під час місячних з’являється через постійне скорочення матки, яка у такий спосіб позбавляється вже непотрібного їй епітеліального шару. У цей період в організмі підвищується рівень особливих речовин — простагландинів, що робить тебе більш чутливою до болю. Надлишок цієї речовини і є причиною нестерпного болю!

Комбінація ібупрофену і парацетамолу в складі Таміпул® блокує появу простагландинів і знижує больові відчуття.

  1. Набряки з’являються через гормональні коливання в організмі жінки. Якщо в цей період підвищується рівень гормону естрогену, то рідина в організмі затримується, збільшується вага і з’являються набряки.

Кофеїн у складі Таміпул® допомагає вивести зайву воду і позбавляє від набряків.

  1. Втома під час менструації з’являється тому, що в цей період у твоєму організмі відбуваються зміни: уповільнюється метаболізм, слабшає імунітет, і до всього іншого з’являється виснажуючи біль … Ти стаєш більш розсіяною, відчуваєш занепад сил.

Кофеїн у складі Таміпул® зменшує відчуття втоми і нездужання, тонізує, підвищує активність і працездатність. Ібупрофен і парацетамол в складі Таміпул® позбавляють від болю.

Таким чином, Таміпул® — це лікарський препарат, який надає комплексну дію проти неприємних симптомів: біль, набряки, втома.

Таміпул® показаний при :

  • дисменорея і менструальний біль;

  • головний біль;

  • зубний біль;

  • невралгія, біль у м’язах та суглобах.

 

Як приймати Таміпул®?

Якщо тобі від 12 до 16 років, слід приймати 1 капсулу 1-2 рази на добу з інтервалом не менше 4-х годин. Максимальна доза — 2 капсули на добу.

Якщо тобі від 16 років, потрібно приймати 1-2 капсули 1-4 рази на добу з інтервалом не менш 4-х годин. Максимальна доза — 6 капсул на добу.

 

У більшості випадків легкий біль і дискомфорт під час критичних днів прийнято вважати нормою, і  Таміпул® допоможе з ними впоратися.

Але якщо ти регулярно відчуваєш нестерпний біль, то потрібно не тільки подбати про наявність знеболювального, а й пройти обстеження у гінеколога.

warning *https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6466/kofein-coffeinum дата входу 29.05.2019