Як влаштувати піжамну вечірку?

Чому піжамна вечірка – найкраща?

Вам набридли посиденьки в барі чи в клубі? До них треба так ретельно готуватися, вибирати сукню, аксесуари… Та й ноги на підборах болять так, що наприкінці свята вже нічого не хочеться, окрім як скоріше дістатися домівки та роззутися. Хочете повеселитися без зайвих турбот? Влаштуйте піжамну вечірку!

У кожної з нас збереглися спогади з дитинства, коли ми відпрошувалися у батьків ночувати до своєї найкращої подруги, щоб усю ніч розмовляти, ворожити, грати в різні ігри. Тепер ми вже дорослі та відпрошуватися на ночівлю не обов’язково! Так чому б не згадати дитинство і не організувати посиденьку в теплій, уютній атмосфері з любими подругами?

Піжамна вечірка – прекрасне домашнє свято та чудовий спосіб провести разом час – як для маленьких дівчаток, так і для дорослих панянок. До неї не треба готуватися: достатньо знайти гарну піжамку, халатик або атласну нічну сорочку. А поділитися таємницями та поспілкуватися в тихій спальні при свічках набагато легше, ніж у шумному клубі чи пабі, де доводиться вибігати на вулицю чи перекрикувати музику.

Найкраще місце для піжамної вечірки – вдома. В теплу пору року також можна зібратися на дачі: на свіжому повітрі під зеленими кронами дерев відпочивати ще приємніше! В останньому випадку слід заздалегідь потурбуватися про засоби для відлякування комарів та інших непроханих гостей.

Для організації свята необхідно продумати всі його деталі.

Запрошення

Театр починається з вішака, а свято – з запрошення! Найкраще роздавати чи розсилати листівки-запрошення із вказаним в них обов’язковим дрес-кодом: піжама та нічна сорочка, а з собою – подушка та ковдра! Оригінально оформлена листівка-запрошення – перший крок до створення святкової атмосфери та гарна нагода попрактикуватися в такій дивовижній рукодільній техніці, як скрапбукінг. Ваші подруги гідно оцінять чудові запрошення, створені вашими руками, та обов’язково збережуть їх на пам’ять про те, як вам було весело!

Дрес-код

Політ фантазії для вас та ваших подруг! Це може бути картата піжама, футболка та шортики з милими зображеннями зайчиків, ведмедиків та котиків, піжама у вигляді костюму міньйона чи іншого персонажу з мультиків. А може, ви більше полюбляєте сексуальні напівпрозорі пеньюари, атласні сорочки та кокетливі панчішки з підв’язками? Все це буде актуальним на піжамній вечірці. І головне – ніяких підборів та шпильок: тільки домашні капці чи босі ноги! Втім, на підборах бувають і домашні черевички, які чудово пасуватимуть до мереживного халатику.

Інтер’єр

Атмосфера свята відчуватиметься ще яскравіше, якщо ви прикрасите кімнату кульками, яскравими стрічками, гірляндами, декоративними подушками та плюшевими іграшками. До стелі можна прикріпити фігурки, що світяться в темряві – зірочки та місяць: стеля у вигляді зоряного неба створить казкову атмосферу.

Ви любили в дитинстві будувати халабуди – будиночки-намети з підручних матеріалів чи з ковдр? Задрапуйте стіни та ліжко простирадлами або шторами, прикрасьте «халабуду» електрогірляндами та повертайтесь у бешкетне дитинство разом з любими подругами.

Програма вечірки

Вибір розважальних заходів залежить від ваших уподобань та уподобань ваших гостей. Це можуть бути милі посиденьки при свічках, сеанси ворожби, перегляд кіно чи концертних DVD улюблених гуртів. В пригоді стануть і настольні ігри – лото, «Монополія», «Мафія». Любительки фентезі будуть у захваті від «Драконов та підземель», а «Манчкін» подарує масу позитивних емоцій всім, хто любить веселитись на повну.

Прекрасні ідеї для піжамної вечірки – гра у фанти, бій подушками, різноманітні конкурси зі смішними призами – наприклад, вибори королеви вечірки з призом у вигляді корони з рожевих бігуді чи різнокольорових заколок для волосся. Все залежить виключно від вашої фантазії та почуття гумору!

Меню

Для вечірки такого формату не потрібно годинами поратися на кухні, готуючи перше, друге, салати і торти. Фуршетного столу з оригінальними закусками в одноразовому посуді буде цілком достатньо! Розставте по всій кімнаті чи зберіть на одному столі тарілки з суші, ролами, фруктами, тістечками, кексами, макарунами, горішками, сиром та маслинами на шпажках, сухариками чи поп-корном. Можна замовити щось смачненьке, і не обов’язково піцу або суші! Любительки екзотичної кухні можуть, наприклад, влаштувати вечірку в мексиканському стилі, а на стіл подати заздалегідь замовлені буріто, кесаділью та фахітас.

З напоїв на піжамній вечірці будуть доречними будь-які безалкогольні напої, молочні коктейлі, какао, а з алкогольних – легке вино, мартіні, наливки та різноманітні коктейлі – малібу, дайкірі, мохіто.

А якщо ви чи хтось із гостей ще й запасеться фотоапаратом, приємні спогади про веселу піжамну вечірку назавжди залишаться з вами!

Звичайно, є ситуації, в яких хочеться плюнути на все і скасувати всі плани, наприклад, «критичні дні» — особливо перші дні місячних. Але не поспішайте відмовлятися від планів! У Вас є надійний помічник — Таміпул, розроблений спеціально для усунення всіх неприємних симптомів цих днів: болю, набряків і втоми. Разом з Таміпул ви не тільки забудете про біль внизу живота і поліпшите стан, але і наберетеся сил для проведення найкращої вечірки у вашому житті!

warning *https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6466/kofein-coffeinum дата входу 29.05.2019