Інтим Гель

Картинка тамипул

Під час менструацій необхідно доглядати за собою більш ретельно, ніж у звичайні дні. Це пов’язано безпосередньо з тим, що менструальна кров – це ідеальне живильне середовище для бактерій, і щоб уникнути розвитку різного роду інфекцій, слід ретельно дотримуватися гігієни.

Гінекологи попереджають, що особливу увагу необхідно приділити турботі про мікрофлору. Справа в тому, що в цій частині нашого тіла особливо важлива підтримка кислотно-лужного балансу. Якщо ти використовуєш звичайне мило, цей баланс збивається в сторону більш лужного (в той час як середовище в цій зоні повинно бути кислим), а тендітна мікрофлора стає вразливою до інфекцій.

У дні менструації підмиватися слід при кожній зміні прокладки або тампону, і не рідше 3-4 разів на день під проточною водою із застосуванням різних засобів інтимної гігієни.

Для догляду найкраще використовувати спеціально призначені засоби, а саме гель для інтимної гігієни. Завдяки збалансованого рівня pH гель для інтимної гігієни ідеально підтримує природну мікрофлору інтимної зони і належним чином піклується про комфорт і чистоту в ці дні, захищаючи від появи неприємного запаху, роздратування і почуття дискомфорту.

ІНТИМ ГЕЛЬ ТАМІПУЛ® спеціально розроблений для захисту і підтримки природного балансу вагінальної мікрофлори жінок. Формула ТАМІПУЛ® ІНТИМ ГЕЛЮ поєднує делікатне очищення без роздратування з антибактеріальним ефектом:

  • Молочна кислота в основі делікатної формули ТАМІПУЛ® ИНТИМ ГЕЛЬ ідеально підтримує природну мікрофлору інтимної зони і збалансований рівень pH, захищаючи від появи неприємного запаху, роздратування і почуття дискомфорту;

  • Екстракти ромашки, календули і череди дбайливо доглядають, делікатно очищують, не викликаючи роздратування;

  • Іони срібла в складі забезпечують антибактеріальний ефект, що допомагає позбутися неприємного запаху і свербіння.

ТАМІПУЛ® ІНТИМ ГЕЛЬ не містить мила, яке руйнує кисле середовище природної інтимної мікрофлори.

Використовувати гель для інтимної гігієни ТАМІПУЛ® можна з метою:

Картинка тамипул


ТАМІПУЛ® ІНТИМ ГЕЛЬ призначений тільки для зовнішнього застосування.

Необхідно нанести на долоню 5 мл гелю, розвести водою та спінити, нанести на інтимну область і потім змити водою.

Можливе використання кілька разів на день.

Упаковка: 250 мл гелю у флаконі, упакований в коробку

Виробник: ТОВ «ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ЦЕНТР «АЛЬЯНС КРАСИ», Україна.

Протипоказання: підвищена чутливість до будь-якого з компонентів.

Косметична продукція
Санітарно-гігієнічний висновок 
№ 05.03.02-04 / 101046

 

Особливо доцільно використовувати ТАМІПУЛ® ІНТИМ ГЕЛЬ в період менструації, адже саме в ці дні можливе порушення природного балансу інтимної мікрофлори. Завдяки щоденного використання ТАМІПУЛ® ІНТИМ ГЕЛЮ зберігається тривале відчуття чистоти.

warning *https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6466/kofein-coffeinum дата входу 29.05.2019