Шкільна форма – не перешкода! Одягаємось до школи стильно

Лише кілька днів лишилося до початку нового навчального року. Незабаром пролунає дзвоник, і ви знову зустрінетеся зі своїми однокласниками та друзями на першому уроці. Але радість, пов’язану з початком навчального року, часто затьмарює не дуже приємний для волелюбної молоді обов’язок – носіння шкільної форми. Існує чимало точок зору стосовно її актуальності у сучасній системі освіти, але в більшості навчальних закладах шкільна форма ще має місце. Більшість вчителів переконані, що вона потрібна для дотримання учнями ділового стилю одягу.
Багатьом юним дівчатам хочеться виглядати дорослими, і шкільний дрес-код може в цьому допомогти. Елегантне вбрання у класичному стилі допоможе вам створити образ вишуканої леді та виглядати неперевершено – як на святковій лінійці, так і у повсякденному шкільному житті. Жакети, піджаки, брюки, спідниці-олівці, картаті спідниці та сукні були й будуть найбільш актуальними для офіційних закладів, яким є і школа. Звичайно, це не зобов’язує носити нудні сірі або коричневі костюми! Навіть якщо дрес-код у вашій школі винятково строгий, можна створити неповторний образ! У цьому допоможе правильно вибраний фасон спідниці та блузи, а також яскраві аксесуари та взуття.
Білий верх, чорний низ
Деякі навчальні заклади не допускають порушення цього формату – як у буденні, так і у святкові дні. Але це не фатально! Правильно підібраний фасон або трендова річ (наприклад, спідниця-плісе або брюки-скіні), оригінальні аксесуари (пояс, шийна хустка, краватка) зроблять вас неперевершеними!

Класична шкільна форма
Звичні для більшості школярів зелені або сині костюми дають трохи більше простору для фантазії: блуза чи сорочка може бути будь-якого світлого відтінку, а спідниця чи брюки – будь-якого темного. Це дає можливість підібрати найбільш вдалу для вас гаму кольорів, що пасуватиме до кольору волосся та очей. Так, до світлого волосся та очей пасують усі пастельні відтінки. Брюнетки виглядатимуть неперевершено у білій блузі чи сорочці, а для шатенок та рудоволосих найкращими є усі відтінки зеленого, а також золотисто-коричневий і теракотовий.
Завжди безпрограшним варіантом у школі є англійський стиль, який органічно вписується у норми шкільного дрес-коду. Картата спідниця та в’язаний жакет або кардиган виглядатимуть стильно та ефектно. Чудово виглядатиме і класична сукня з елегантним аксесуаром – поясом чи брошкою.


Аксесуари та взуття
Кількість прикрас у школярки має бути мінімальним, але правильно підібрані аксесуари виглядатимуть гарно та вишукано. Класичні брюки та сорочку доповнить оригінальна шийна хустка, тонкий браслет або стильний годинник, акуратні сережки з англійським замком чи пусети з одним камінчиком. Вдягати до школи великі та дорогі прикраси не слід – вони пасують до вечірньої сукні, але не до ділового одягу.
Взуття має бути в першу чергу зручним та достатньо стійким. Найкращим вибором будуть класичні шкіряні або замшеві черевики нейтральних кольорів. Попри бажання виглядати дорослішою, не слід вдягати в школу взуття на дуже високих підборах: по-перше, це порушує шкільну техніку безпеки, по-друге, суперечить нормам ділового стилю. До того ж це шкідливо для ще не сформованого повністю скелету: високі підбори можуть спричинити викривлення хребта і тазового пояса, а це загрожує серйозними проблемами зі здоров’ям у майбутньому. Навіть дорослим жінкам не рекомендують носити взуття на шпильках надто довго, а дівчатам до 20-22 років краще не носити їх взагалі.
Створюючи образ ділової леді – а саме це вимагають норми шкільного дрес-коду – слід пам’ятати в першу чергу про почуття міри. Яскраві міні-спідниці, блузи з глибоким декольте, черевики на високих підборах виглядатимуть не тільки недоречно, але й вульгарно.
Готуєтесь до 1 вересня, але з дня на день очікуєте місячні? Не хвилюйтеся! Будь-які неприємні симптоми – біль у животі, набряки, слабкість та втому – допоможе усунути ТАМІПУЛ®.

warning *https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6466/kofein-coffeinum дата входу 29.05.2019